Lunch Menu: 17 – 21 lutego

Poniedziałek, 17 lutego 

Krem z dyni z mlekiem kokosowym
Naleśnik z szynką, serem mozzarella, sosem pomidorowym i ananasem

lub Naleśnik z pastą jajeczną, serem mozzarella i ogórkami kiszonymi

Wtorek, 18 lutego 

Krem z ziemniaków z chrzanem
Naleśnik z kurczakiem, serem mozzarella, blanszowanymi pieczarkami i rukolą


lub Naleśnik z serem pleśniowym, żurawiną i gruszką

Środa, 19 lutego 

Krem z brukselki
Naleśnik z kurczakiem, serem mozzarella, konfiturą z czerwonej cebuli i liśćmi szpinaku


lub Sałata z pieczonymi burakami, serem pleśniowym, sezamem i orzechami

Czwartek, 20 lutego 

Krem z białej rzodkwi
Spaghetti carbonara


lub Naleśnik z sosem czosnkowym, blanszowaną cukinią i jajem sadzonym

Piątek, 21 lutego 

Krem marchewki
Naleśnik z pastą z wędzonego łososia, sosem jogurtowym, czerwoną cebulą i kiszonymi ogórkami


lub Makaron z pesto bazyliowym i pomidorkami cherry