Lunch Menu: 21 – 25 października

Poniedziałek, 21 października 

Krem z dyni 

Naleśnik z pepperoni, serem mozzarella, sosem pomidorowym i oliwkami 

lub Makaron z ratatouille warzywnym i serem Grana Padano 

Wtorek, 22 października 

Krem z soczewicy 

Spaghetti carbonara 

lub Naleśnik z pieczarkami, serem mozzarella, natką pietruszki i czerwoną cebulą 

Środa, 23 października 

Krem z batatów 

Naleśnik z szynką, sosem czosnkowym, pomidorami i jajem sadzonym 

lub Sałata z pieczonymi warzywami, serem Lazur i bagietką 

Czwartek, 24 października 

Krem z brokułów 

Naleśnik z kurczakiem po meksykańsku na ostro 

lub Tarta z burakami, szpinakiem, serem Feta D.O.P. podawana z sałatką warzywną i jogurtem naturalnym 

Piątek, 25 października 

Lekko pikantny krem z kukurydzy 

Naleśnik z szynką, serem mozzarella, sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym 

lub Naleśnik z musem dyniowym, serem mozzarella, pestkami słonecznika i rukolą